Blogi

60+Kultura – bezpłatne wejście dla Seniorów!

Muzeum im. Kazimierza Pułaskiego włącza się do akcji 60+ Kultura organizowanej przez Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Tegoroczna edycja jest drugim tego typu przedsięwzięciem. W pierwszy weekend jesieni, a wiec 23-24 września wszyscy Seniorzy mogą bezpłatnie skorzystać z oferty instytucji.


(czytaj więcej...)
Kursy kwalifikacyjne dla dorosłych w ZSP Jasieniec

Trwa nabór na Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe podanie do pobrania Więcej informacji w sekretariacie szkoły lub pod numerem telefonu  48 661 35 88. Podania można wysyłać na adres e-mail: zsjasieniec@wp.pl Z poważaniem, Krzysztof Krześniak www.zspjasieniec.pl


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 22″… ach te racuszki…

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 21″… zimno to na grzańca…

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 20″… co za romans…

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 19″… warecki… jabłecznik

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 18″… takie Smoothie!

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 17″… jak mus… to mus!

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 16″… niedzielna szarlotka…

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)
Przepyszne „Jabłko na Widelcu 15″… kaczka z jabłkami…

W czerwcu, na łamach miesięcznika „Kurier Warecki”, rozpoczęliśmy prezentację potraw i produktów wyróżnionych certy­fikatem „Jabłko na Widelcu”, będącego jednym z elementów projektu „Jabłko­wa Warka – Owoc Naszej Pasji”. Wareccy restauratorzy przygotowali przepyszne dania na bazie wareckich


(czytaj więcej...)